Het Five Senses Slaapprogramma voor Beter Slapen in Hotels

 In Blog

Een goede nachtrust is een van de pijlers van een gezond leven, maar 30% van alle mensen kampt met slaapproblemen. Reizen maakt deze problemen alleen maar erger, door de andere omgeving, ander voedsel en andere tijdzones. Hotels streven naar maximaal slaapcomfort voor hun gasten, maar een goede nachtrust blijft een schaars goed. Het Five Senses Slaapprogramma is een nieuwe, op wetenschappelijke feiten gebaseerde benadering, die hotels helpt om hun gasten een betere slaapervaring te bieden.

Alle zintuigen betrokken bij slapen

Het Five Senses Slaapprogramma is ontwikkeld door de Stichting Quietroom. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat alle vijf zintuigen betrokken zijn bij het slapen. In termen van waarin een hotelkamer dient te voorzien, betekent dit een goed geïsoleerde kamer, aangename aankleding en verlichting, regelbare temperatuur, een comfortabel bed met een matras en kussens naar keuze, en een keuze uit aroma’s en muziek. Aanvullende services kunnen bestaan uit gezond eten, fitnessprogramma’s, yoga en massage.

1-daags Sleep Comfort Seminar

Het Five Senses Slaapprogramma voorziet hotels van praktische instrumenten en professioneel advies in samenwerking met SleepSupport. Het 1-daags Sleep Comfort Seminar van de Stichting Quietroom stelt hotels in staat om hun kennis van de nieuwste inzichten en producten ten aanzien van slaap te vergroten en zo een betere service te bieden aan hun gasten.

Recent Posts
Contact

Laat een berichtje achter.

Not readable? Change text. captcha txt
Why hotels should take noise complaints seriously