Waarom het Quietroom®  label?

Geluidsoverlast in hotelkamers is wereldwijd al jaren een van de belangrijkste klachten onder reizigers. Toch deinzen veel hotels nog steeds terug voor de benodigde investering in geluidsisolatie. Eén van de redenen hiervoor is dat er tot voor kort geen duidelijke richtlijnen waren voor geluidsoverlast in hotels. Met het Quiet Room® label komt daar verandering in: het is het enige objectieve keurmerk voor stille hotelkamers ter wereld. Ook voor architecten en projectontwikkelaars biedt het Quiet Room® label nieuwe kansen. De duidelijke normen, richtlijnen en instructies stellen u in staat om al in de ontwerp- en bouwfase rekening te houden met de eisen van het QR label. Daardoor kunnen de isolatiekosten veel lager uitvallen en worden nieuwe of verbouwde hotelpanden commercieel aantrekkelijker.

Quietroom® Gids voor architecten en ontwikkelaars

Om architecten en projectontwikkelaars te ondersteunen, brengt de Stichting Quietroom, de beheerder van het label, nu de Quietroom®  Gids voor architecten en ontwikkelaars uit. Aan de hand van deze gids kunnen de bouwprofessionals zich oriënteren op het QR  label, de eisen voor certificering en de nieuwste methoden voor akoestische isolatie van hotelkamers.

Door de richtlijnen uit de praktijkgids te hanteren kunnen de nieuwe hotelpanden al voor opening worden voorzien van de benodigde geluidsisolatie en gecertificeerd voor het Quietroom®  label. Zo kan tijd en geld bespaard worden en krijgen de hotelpanden toegevoegde waarde. De populariteit van het label en de grote belangstelling van reizigers voor stille hotelkamers betekenen bovendien dat de kosten snel terugverdiend zijn.

Vraag de Gids aan

 

Contact

Laat een berichtje achter.

Not readable? Change text. captcha txt