Doe uw voordeel met het Quietroom® label

Het Quietroom® label, het eerste en enige keurmerk ter wereld voor een stiller comfort in hotelkamers, mag zich verheugen in een enorme belangstelling. Al meer dan 150 Europese hotels hebben hun kamers laten doormeten en beschikken inmiddels over het QR-label. Wacht niet langer en laat ook uw hotelkamers certificeren. Zo maakt u de kamers aantrekkelijker voor stiltezoekers en vergroot u uw concurrentiekracht.

Aanvragen Quietroom® Certificaat

Heeft u uw hotelkamers al voorzien van de benodigde geluidsisolatie volgens de normen van het Quietroom® label? En wilt u profiteren van de zakelijke voordelen van het label, zoals:

  • Voeren van het Quiet Rooms® Available schild op de gevel
  • Gebruik van het Quietroom® logo voor marketingactiviteiten
  • Vermelding op de website www.quiethotelroom.org waardoor u vindbaar bent voor duizenden reizigers die op zoek zijn naar een stille hotelkamer

Wacht dan niet langer en vraag het certificaat aan. 

Vraag het Quietroom® certificaat aan

Het turnkey concept Quietroom® Design & Build voor geluidswerende hotelkamers

Zijn uw hotelkamers nog niet voorzien van de benodigde geluidsisolatie om te voldoen aan de eisen van het Quietroom® label? Deinst u terug voor de kosten en de rompslomp van isolatie? Maak dan gebruik van het Quietroom® Design & Build Totaalconcept. Dit is ontwikkeld door het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI), initiatiefnemer van het QR-label, in samenwerking met haar kennispartners op het gebied van geluidsisolatie. Het turnkey pakket omvat alle benodigde kennis en geluidswerende maatregelen om hotelkamers stiller te maken, plus de certificatie voor het QR-label. Dé turnkey oplossing voor hotels die hun kamers snel en efficiënt willen aanpassen aan de nieuwe stiltetrend en zo hun gasten meer comfort willen bieden.

Bekijk de videoanimatie over het Quietroom® Design & Build concept:

QR- Quickscan Inspectie en geluidswerende maatregelen

Heeft uw hotel gehorige kamers en wil het gaan renoveren, dan is het turnkey concept Quietroom® Design & Build de oplossing om snel een optimaal stil eindresultaat te bereiken.

  • Allereerst wordt een QR-Quickscan inspectie uitgevoerd en bepaald welke geluidslekken er zijn in de kamer
  • Vervolgens krijgt u van ons een eerste digitaal moodboard, een concept voorstel voor aanpak en een kostenopgave
  • Na het uitvoeren van de geluidswerende maatregelen wordt de kamer doorgemeten en gecertificeerd volgens de normen van het QR-label

Heeft u interesse in het Quietroom® Design & Build Totaalconcept? Neem dan contact met ons op.

 

Het Five Senses Slaapprogramma voor Beter Slapen in Hotels

Een goede nachtrust is een van de pijlers van een gezond leven, maar 30% van alle mensen kampt met slaapproblemen. Reizen maakt deze problemen alleen maar erger, door de andere omgeving, ander voedsel en andere tijdzones. Hotels streven naar maximaal slaapcomfort voor hun gasten, maar een goede nachtrust blijft een schaars goed. Het Five Senses Slaapprogramma is een nieuwe, op wetenschappelijke feiten gebaseerde benadering, die hotels helpt om hun gasten een betere slaapervaring te bieden.

Het Five Senses Slaapprogramma is ontwikkeld door de Stichting Quietroom en is het resultaat van een nauwe samenwerking met het Kenniscentrum Geluidsisolatie (KGI) en Somnio, een wetenschappelijk instituut dat is gespecialiseerd in slaaptherapie en de behandeling van slapeloosheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat alle vijf zintuigen betrokken zijn bij het slapen. In termen van waarin een hotelkamer dient te voorzien, betekent dit een goed geïsoleerde kamer, aangename aankleding en verlichting, regelbare temperatuur, een comfortabel bed met een matras en kussens naar keuze, en een keuze uit aroma’s en muziek. Aanvullende services kunnen bestaan uit gezond eten, fitnessprogramma’s, yoga en massage.

Het Five Senses Slaapprogramma voorziet hotels van praktische instrumenten en professioneel advies op onderdelen zoals Design & Lighting, Geluidsisolatie, Aroma’s, Gezond Eten en Beddegoed. Het biedt een compleet scala aan instrumenten: geluidsisolatie gebaseerd op de Quietroom® label certificering, décor & lighting advies, geurontwikkeling op maat, (top)matras- en kussenmenu’s en fitness & relaxprogramma’s. Het 1-daags Sleep Comfort Seminar van de Stichting Quietroom stelt hotels in staat om hun kennis van de nieuwste inzichten en producten ten aanzien van slaap te vergroten en zo een betere service te bieden aan hun gasten.

Wilt u meer weten over het Five Senses Slaapprogramma of het Sleep Comfort Seminar? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat een berichtje achter.

Not readable? Change text. captcha txt