Quiet Hotel Awards voor Swissôtel Amsterdam en Dux Roermond

 In nella stampa

De nieuwe stichting die zich inzet voor stille hotelkamers en dit jaar het QuietRoom label lanceerde, heeft nu ook de eerst Quiet Hotel Awards uitgereikt. De vier categorieprijzen gingen naar twee hotels in Parijs, naar Swissôtel Amsterdam en Dux in Roermond.

Quiet Hotel Awards voor Swissôtel Amsterdam en Dux Roermond
Na beoordeling van ruim 100 hotels die in het bezit zijn van het Quietroom label, zijn 18 december de vier winnaars bekendgemaakt van de eerste Quiet Hote Awards.

De Quiet Hotel Award gaat naar l’Hotel Regina in Parijs, de Quiet Airport Hotel Award naar Hilton Paris Orly Airport, de Quiet City Hotel Award naar Swissôtel Amsterdam en de Quiet Hotel Award Design&Build naar Dux in Roermond.

De beoordeling is uitgevoerd door de onafhankelijke stichting Quietroom, die toeziet op de kwalificatie van hotels voor het Quiet Room label. De uitverkiezing is gebaseerd op criteria als bezettingsgraad, aantal kamers en aantal kamers met het Quietroom label, maatregelen voor geluidsisolatie en gastreviews.

De Quiet Hotel Awards zijn een initiatief van de stichting Quietroom, die als oogmerk heeft om de ontwikkeling van stille hotelkamers te stimuleren en de kwaliteit van het Quiet Room label te bewaken. Het Quiet Room label is een objectieve maatstaf voor de mate van geluidsisolatie van hotelkamers.

Bron

Recent Posts
Contact

Laat een berichtje achter.

Not readable? Change text. captcha txt