Hotel Regina heeft stilste kamers

 In nella stampa

De winnaars van de eerste wereldwijde Quiet Hotel Awards 2015 zijn bekend. Na een zorgvuldige beoordeling van meer dan 100 hotels die in het bezit zijn van een Quiet Room label, scoorde Hotel Regina in Parijs op alle vlakken het hoogst. Ook twee Nederlandse hotels vielen in de prijzen.
Quiet Hotel Award 2015
Hotel Regina in Parijs, een grondig gerenoveerd luxe hotel vlakbij het Louvre dat zojuist zijn 5e ster heeft verworven, is uitgekozen als overall winnaar. Het hotel is gelegen op een drukke locatie, alle kamers voldoen aan de normen van het QR-label en het hotel heeft ook op de overige criteria een hoge score behaald.

Quiet City Hotel Award
Swissotel Amsterdam, een 4-sterren boutique hotel aan het Damrak, krijgt de prijs voor zijn constante hoge prestaties qua geluidsisolatie ondanks een zeer rumoerige locatie en hoge bezettingsgraad.

Quiet Airport Hotel Award
Een eervolle vermelding verdient het Hilton Paris Orly Airport, vanwege zijn goede prestaties ondanks een hoge bezettingsgraad en een ligging nabij een na drukste luchthavens van Frankrijk.

Quiet Hotel Award Design And Build
Hotel Dux is een vier-sterren-plus hotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond gevestigd in een gloednieuw pand tussen de historische gebouwen.Achter een stijlvolle voorgevel wordt u reeds bij het betreden van de entree verrast met indrukwekkende zeer luxe en comfortabele ruime kamers die de hoge score hebben bereikt voor de Design and Build prijs.

De beoordeling is uitgevoerd door de onafhankelijke stichting Quietroom, die toeziet op de kwalificatie van hotels voor het Quiet Room® label. De uitverkiezing is gebaseerd op de volgende criteria:

  • Bezettingsgraad en (drukke) locatie van het hotel
  • aantal kamers en aantal kamers met QR-label
  • aantal kamers met de hoogste klasse QR-label
  • Design & build maatregelen voor geluidsisolatie
  • klantreviews op social media

Bron

Recent Posts
Contact

Laat een berichtje achter.

Not readable? Change text. captcha txt